Margetli Art

Profil

Kunstner:

 
Britta Margetli Sørensen
Født: 25. deceber 1965
 
 
 
 
 

Historie om mig:

Som barn blev jeg tævet af mine forældre.
Jeg flyttede hjemme fra som 16 årig.
Som 18 årig fandt jeg min elskede mand, Henrik Elkrog Sørensen, som jeg købte hus med som 20 årig.

Vi har begge haft forældre som har haft alkohol misbrug. Derfor har det været vores fælles interesse, at skabe en tryg familie, med godt sammenhold for vores to børn, som efterhånden er blevet voksne.

År 2005 kom jeg ud for en rideulykke, blev fejldiagnogseret og siden medførte kroniske smerter/fibromylagi.

Det aktive liv med 120 km i timen, blev med et, ødelagt og i dag, skal jeg være glad for bare en god dag.

 
Kort beskrevet:
Gik i 2 år med en smadret bruskskive i nakken - efter 2 år fik jeg en sekund opinion og fejlen endte med en operation. Jeg har fået indopereret, en ny titanium protese mellem C5 og C6 i nakken.

Lider af kroniske smerter samt fibromyalgi.
Jeg er ret sikker på at fibromyalgien er blevet forværret, af måde jeg blev behandlet i systemet. Men det kan jo ikke bevises. Musklerne i min nakke og ryg, kramper op ved bevægelse gang. Kan ikke få musklerne til at slappe af efterfølgende. Tænker at det måske er derfor min ryg bliver ved med at låse...
Irriterende er det i hvert fald !

Eksempel på mine smerter:
Smerter i nakken/ryggen kan sammenlignes med krampe i ben/ læg. Har man krampe i benet, skal man op og stå for at trække musklen, for at få den til at slappe af. Problemet for mig er, at jeg ikke kan få musklerne til at slappe af. Følger er hovedpine, migræne samt træthed, samt låsninger i facetled (en dolk i ryggen).
Fibromyalgi: influenza symptomer træthed, kvalme.

Hvor du har 100 % energi, har jeg 20 % energi inden jeg går flad. Så jeg skal virkelig passe på ikke at sige ja til for meget. Svært, når jeg før ulykken -120 % levede livet…!

Varighedsbegrænsningen og kommunesammenlægninger betød at jeg blev syltet og glemt. Mistede derfor retten til sygedagpenge og skulle leve af ægtefælleforsørgelse.

En måned før operation, tog kommunen sygedagpengene fra mig.

Trods adskillige fejl, fik jeg ikke medhold i min sag ved beskæftigelsesankenævnet, hvilket gjorde at alt gik i sort og jeg forsøgte selvmord. Blev indlagt på lukket afdeling, hvor jeg forsøgte at komme til hægterne igen. Tre uvildige socialrådgivere gennemgik min sag, ingen kunne forstå hvorfor jeg ikke kunne tilkendes fleksjob eller pension.

Sagen kom tilbage til Egedal kommune, med besked fra beskæftigelsesankenævnet om, at finde min arbejdsevne. Herefter hørte jeg intet fra kommunen. Efter en måned kontaktede jeg igen sagsbehandleren skriftlig.
Svar fra kommunen: Sagen er blevet lukket, jeg havde ikke noget at komme efter.

Efter gentagende henvendelser til Egedal's borgmester, blev jeg tilkendt pension - 3 år på ægtefælleforsørgelse og krænkelse på retssikkerheden, sætter dybe spor og man er mærket for livet.

Jeg arbejdede gratis i 5 måneder - meget krænkede, når man har brug for penge. Stressende ikke at kende, sin økonomiske fremtid. - Egedal kommune havde ikke travlt, for jeg kostede jo ikke kommunen noget. 

Jeg er stifter af facebook siden:
STØT sygdomsramte som er kommet i klemme i systemet

Vi kræver:
Varighedsbegrænsningen ophævet og Økonomisk konsekvens/bødestraf, når kommunerne ikke overholder retssikkerhedsloven. Hvilken anden lov fungere uden konsekvens.

Fri advokathjælp via forsikringen, når ressourceprofilen går i partshøring første gang.

Skriv under ONLINE:
STØT sygdomsramte
i kampen om, at få STYRKET retssikkerheden

- Mit liv går nu til familien, mine dyr, kunsten samt min hjertesag: At få STYRKET retssikkerhed for sygdomsramte, som er i klemme i systemet...!

Retssikkerheden SKAL styrkes – sammen er vi STÆRKE…!

 
 
Pris 400.000 kr.
 
Dette billed blev fremstillet midt i mit livs helvede.
Midt i sygdomsforløb og midt i kampen om ret til et eller andet, ifølge gældende retssikkerhed. 
 
Staten Danmark eller Egedal kommune, burde købe billedet.
Billedet koster 400.000 kr. svarende til de 3 år jeg intet modtog.
Meget billigt for jeg har ikke taget for svie og smerter, at leve i uvished i 3 år - ikke at kunne klage nogle steder over langsom sagsbehandling.
 
Blev til sidst benådiget af Egedal's borgmester, som gik ind i sagen. - Blev tilkend førtidspension november 2010.
  
Margetli Art - Britta M. Sørensen | Stationsvej 7, 3650 Ølstykke - Danmark | Tlf.: 60720050